پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
نقل قول:
دوست عزیز وقت بگذارید نصف روز برد را با خودتون ببرید مشکلش را مرتفع ککنند
درود
اگر تضمینی باشه که نصف روزه انجام میشه من مشکلی ندارم
- - - Updated - - -
نقل قول:
دوست عزیز وقت بگذارید نصف روز برد را با خودتون ببرید مشکلش را مرتفع ککنند
درود
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
نقل قول:
درود
- - - Updated - - -
درود
درود
باهاشون هماهنگ کنید .بگید برد را نیاز دارید . مشکلی نباید باشه . بهتره باهاشون تماس بگیرید
نقل قول:
درود دوستان
گیگا بایوس F5 نهایی و ریلیز کرد و الان نصب کردم
مشکل خاموش شدن یهویی در هنگام ریست حل شد
ولی در مود الترا فست بوت در قبل از ورود به بایوس با 4 بوق مواجه هستیم که به قوت خود باقیست
سپاس از دوستان
سلام
دوسته گرامی بنده مطمئن هستم این روش رو به درستی پیاده سازی نکردید
در صورت امکان این دستورالعمل رو پیگیری کنید و شات از محتوای USB و پیغام هایی که ظاهر می شه رو همین جا بگذارید تا بهتر راهنمایی کنم
اگر به نتیجه نرسیدیم هماهنگی های لازم رو برای رفع مشکلتون بصورت حضوری رو انجام خواهیم داد
نکته :
\NoId
رو باید دقیق به همین صورت تایپ کنید
لازم بذکر هست با این دستور بایوس بعضی مدلها رو می شه روی مدل های دیگه ریخت حالا خودتون تصور بفرمایید که دانگرید نباید کار زیاد مشکلی باشه اگر مراحل رو به دقت انجام بدید
اسمبایوستون هم بزارید ultragaming و همۀ حروفش کوچیک باشه لطفا
نقل قول:
سلام
با اجازه بهادر عزیز
دوسته عزیز حالا که به نتیجه نرسیدید این روش بنده روهم اعمال بفرمایید امیدوارم که مشکلتون حل بشه
1- ساخت فلش بوت (که موفق به ساختش شدید)
2- قرار دادن فایل EFIflash بر روی مموری + بایوس مورد نظر + فایل Autorun.bat
3- تغییر نام بایوس به این صورت BIN.****** (ستاره ها می تونه هر کاراکتری باشه )
4- پس از بوت با فلش مذکور دستور زیر رو وارد کنید
efiflash ******.bin \NoId
5- اسم فایل بایوس رو زیر 8 کاراکتر انتخاب کنید.
6- از فایل efiflash داخل فایل دانلودی بایوس استفاده کنید
7- در صورت نشناختن دستور از این ورژن استفاده کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8- در آخر هم باید ذکر کنم در صورت بروز هرگون مشکل به گارانتی آواژنگ مراجعه فرمایید
9- در صورت مراجعه به گارانتی جهت این مورد در همین تاپیک روند پیگیری رو انجام بدید تا زودتر به نتیجه برسید (تجربه شخصی هست)
و در پایان امیدوارم مشکلتون حل بشه با روش بالا
با تشکر
1 :تعداد فایل پیوست
درود و سپاس از دوستان عزیز
بنده طبق دستوراتی که اعلام نمودید انجام دادم و پیغام پیوستی را داد که ظاهرا به outdate بودن بایوس گیر داده
نقل قول:
درود و سپاس از دوستان عزیز
بنده طبق دستوراتی که اعلام نمودید انجام دادم و پیغام پیوستی را داد که ظاهرا به outdate بودن بایوس گیر داده
این دستور را تایپ کردید
efiflash ******.bin \NoId
درود
بله دوست عزیز
پیغام میده قابل شناسایی نیست
نقل قول:
درود
بله دوست عزیز
پیغام میده قابل شناسایی نیست
میشه شات بگذاری از دستوری که نوشتی تا ببینم .
به جای ستاره باید که نوشتم
بعد نام فایل بین را بگذاری
به طور مثال فایل من
Z170XG3.BIN
-----------
efiflash Z170XG3.BIN \NoId
درود
حل شد
ممنونم از همه ی شما دوستان که راهنمایی کردید
نقل قول:
درود
متاسفانه عطاشو به لقاش بخشیدم
وقتی خود گیگا میگه که قابل برگشت به ورزن قبلی نیست این کار ما آب در هاون کوبیدنه و اتلاف وقته بنده قبل از 2 مدل مین سری Z 97و 170 داشتم چنین موردی توی بایوس هیچ کدوم مشاهده نشد پس زمانی که با @
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قادر به دانگرید نباشیم قائدتا با یوف فلش نیز این امکان وجود نداره
همان دستوری که دوستمون برام نوشته بودند بنده نوشتم زمانی که \NOID و میزدم شناسایی نمی کرد و بدون آن هم که شات گذاشتم
متاسفم برا مین یک میلیونی که اینطوری با یه بایوس زیر رو بشه
ظاهرا با بایوس جدید F5 هیچ یک از مشکلاتی که در ابتدای تاپیک اعلام شده حل نشده بلکه پیغام جدیدی نیز به آن اضافه شده که شات آن نیز گذاشته شده است
وطبق مشورتی که با دوستان در این خصوص داشتم ظاهرا بایوس مین های گیگا آزار دهنده هست و قابل اعتماد نیست
ممنونم از همه ی شما دوستان که راهنمایی کردید
درود دوست عزیز
این مورد با همین دستور قابل اجراست . در مورد بایوس های گیگابایت با شما هم عقیده نیستم . از بردهای سوکت 7 از سال 76-77 هم در حال کار با این بردها هستم .یکی از بی دردسرترین بردهایی بود که باهاشون کار کردم .
پیشنهاد من به شما این هست برد را با هماهنگی با دوستان در گیگابایت به آواژنگ منتقل کنید . براتون انجمن میدهند و مشکلتون حل خواهد شد .
اتفاقا هفته پیش یک سیستم با همین بردهای z270 تحویل مشتری دادم و هیچ مشکلی مشاهده نکردم نه در بایوس و نه در کارکرد کلی سیستم
نقل قول:
درود دوستان
گیگا بایوس F5 نهایی و ریلیز کرد و الان نصب کردم
مشکل خاموش شدن یهویی در هنگام ریست حل شد
ولی در مود الترا فست بوت در قبل از ورود به بایوس با 4 بوق مواجه هستیم که به قوت خود باقیست
سپاس از دوستان
اشتباه شما از اونجاست که به جای اینکه مادربرد ایسوز بخری رفتی گیگابایت خریدی الان حرفه ای های این سایت نظرشون ایسوزه چون من نظر همه رو می خونم مثل آقا خبات کریمی یا techbamohsen